Toeristische Informatie

Toeristische Informatie
Omgeving
Bungalowpark De Hongerige Wolf is gelegen in het Overijsselse Vechtdal, een uniek stukje Nederland door zijn rust en verscheidenheid van bossen, heide, weilanden en kastelen.
Oude boerderijen zoals in Junne, Beerze, Rheeze of Vilsteren.
De Overijsselse Vecht is nog een rivier met vele vissoorten, waar je nog heel goed kunt vissen

Attracties
Voor de gasten die een gezellig dagje uit willen, zijn er attractieparken in de omgeving zoals: park Slagharen, Emmer dierentuin, Avonturen park Hellendoorn, Dolfinarium Harderwijk, Oranjestad Beilen e.d.
Zo is er een leuke speelgelegenheid voor de kinderen op de Sahara van Staatsbosbeheer slechts enkele kilometers van het park, zie foto hieronder. 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 


Op fietsafstand kunt u zwemmen in natuurplas de Oldemeijer (richting Hardenberg) midden in de bossen, deze plas is ook geschikt voor kleine kinderen, zie foto hieronder. Richting Dedemsvaart vindt u de recreatieplas Kotermeerstal. Beide plassen worden regelmatig door het waterschap gecontroleerd en zijn vrij toegankelijk.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ook zwemmen in een zwembad is mogelijk: in Ommen "Olde Vechte" het openlucht zwembad, of zwembad Carrousel met een binnenbad. In Ommen aan de Vecht kunt u ook bootjes huren voor een vaartochtje op de Vecht.

Bij Junne vindt u de onderstaande vistrap.